Nowy Czarnuszka Nasiona, Nasiona Czarnuszki torebka 50 gram Zobacz większe

Czarnuszka Nasiona, Nasiona Czarnuszki 50gr

Nowy produkt

Czarnuszka Nasiona wykorzystywana jest jako dodatek do różnego rodzaju potraw. Nasiona czarnuszki powszechnie stosowane są przez znanych i szanowanych szefów kuchni, którzy wykorzystują je do przyprawiania potraw mięsnych. Czarnuszkę wykorzystać można do każdego rodzaju przysmaków dietetycznych, którym chcemy nadać nieco ostrzejszego, wyrazistszego smaku. Czarnuszka stosowana jest powszechnie w kuchni polskiej, także jako dodatek do wypieków, na przykład pieczywa.

Więcej szczegółów

Nie ma punktów za ten produkt.


3,01 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Czarnuszka Nasiona wykorzystywana jest jako dodatek do różnego rodzaju potraw. Nasiona czarnuszki powszechnie stosowane są przez znanych i szanowanych szefów kuchni, którzy wykorzystują je do przyprawiania potraw mięsnych. Czarnuszkę wykorzystać można do każdego rodzaju przysmaków dietetycznych, którym chcemy nadać nieco ostrzejszego, wyrazistszego smaku. Czarnuszka stosowana jest powszechnie w kuchni polskiej, także jako dodatek do wypieków, na przykład pieczywa. Czarnuszka Nasiona, Nasiona Czarnuszki 50gr składa się ze starannie przesianych i wyselekcjonowanych nasion czarnuszki, pochodzących z naturalnych źródeł. Produkt dostępny jest w atrakcyjnej cenie, dostępny od ręki. Czarnuszka sprzyja poprawie przemiany materii i doskonale oddziałuje na układ trawienny. Dodanie jej jako przyprawy do różnego rodzaju potraw jest bardzo dobrym pomysłem i każdy dietetyk oraz trener personalny, polecają tę przyprawę swoim klientom. Można ją wykorzystać na wiele sposobów i do różnego rodzaju posiłków z naszego jadłospisu.

Opinie

Napisz opinię

Czarnuszka Nasiona, Nasiona Czarnuszki 50gr

Czarnuszka Nasiona, Nasiona Czarnuszki 50gr

Czarnuszka Nasiona wykorzystywana jest jako dodatek do różnego rodzaju potraw. Nasiona czarnuszki powszechnie stosowane są przez znanych i szanowanych szefów kuchni, którzy wykorzystują je do przyprawiania potraw mięsnych. Czarnuszkę wykorzystać można do każdego rodzaju przysmaków dietetycznych, którym chcemy nadać nieco ostrzejszego, wyrazistszego smaku. Czarnuszka stosowana jest powszechnie w kuchni polskiej, także jako dodatek do wypieków, na przykład pieczywa.

9 innych produktów w tej samej kategorii: